وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

سردار رحیمی: ایجاد امنیت و آرامش هزینه دارد

سردار رحیمی: ایجاد امنیت و آرامش هزینه دارد رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: امنیت و آرامش، هزینه دارد و ایثار‌های بسیاری توسط نیرو‌های نظامی و انتظامی در برابر گرگ‌ها انجام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۰ - ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 27
کد خبر: ۲۶۱۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین رحیمی؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا امروز در دومین همایش ملی امنیت اقتصادی اظهار کرد: امنیت و آرامش، هزینه دارد و ایثار‌های بسیاری توسط نیرو‌های نظامی و انتظامی در برابر گرگ‌هایی که در کمین هستند تا به ایران ضربه بزنند، انجام می‌شود.

 

وی افزود: حفظ امنیت این مرز و بوم و آرامش ملت بزرگ ایران کاری است که بدون ادعا و در اوج گمنامی توسط نیرو‌های مسلح انجام می‌شود.

 

رحیمی با بیان اینکه اگر امنیت باشد ما به راحتی می‌توانیم فعالیت علمی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی داشته باشیم، تصریح کرد: پلیس در بخش‌های مختلف جامعه وظیفه دارد که نظم و امنیت را برقرار کند.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی خاطرنشان کرد: دشمن ده‌ها فروند هواپیما بلند کرده بود تا بخواهد به ایران تعدی کند، اما وقتی با سد پدافند جمهوری اسلامی مواجه شد پا پس کشید و نتوانست عرض اندام کند.

 

وی با بیان اینکه رکن اصلی جنگ شناختی که دشمن علیه نظام برنامه‌ریزی کرده، مباحث اقتصادی است، گفت: به همین دلیل است که پلیس امنیت اقتصادی در مجموعه فراجا شکل گرفته است.

 

رحیمی تصریح کرد: بخش اول و اساسی وظیفه پلیس امنیت اقتصادی، ایجاد امنیت در حوزه‌هایی است که قرار است فعالیت اقتصادی رخ دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار